به گزارش روابط عمومی آب منطقهای لرستان،طرح دانش آموزی نجات آب (داناب) طرحیملی با هدف آموزش و ارتقاء آگاهی عمومی دانش آموزان مقطع اول در زمینه مسائل و چالش های آب کشور است که با همکاری ادارات کل آموزش و پرورش و شرکت های آب منطقه ای در سطح ملی و با تکیه بر مبانی علمی و به طور یکسان و هماهنگ در تمامی نقاط کشور اجرا می شود .
در این نشست مدیرعامل آب منطقهای لرستان، با اشاره به نقش آموزش و پرورش اظهارداشت: هر ارزشی که بخواهد در جامعه نهادینه شود نقطه آغازین آن از مدارس است چون دانش آموزان سفیران ارزش ها هستند و در سنین یادگیری قرار دارند و این ارزش ها می تواند در ادامه به فرهنگ سازی خانواده ها کمک کند.
داریوش حسننژاد ادامه داد :سال گذشته به دلیل کاهش بارندگی و بحران خشکسالی، سطح منابع آب زیرزمینی با افت شدید روبرو شد. منابع آب سطحی نیز به همین دلیل و همچنین برداشت بی رویه از رودخانه ها به منظور استفاده در مصارف کشاورزی باعث مشکلات زیادی در این زمینه گردید. بنابراین لزوم طرح گسترش سواد آبی و اجرای برنامه های دقیق طرح سواد آبی گام موثری در صیانت از منابع آبی استان است.
مدیرعامل آب منطقهای خاطرنشان کرد : خوشبختانه تاکنون همراهی خوبی بین دو دستگاه در استان وجود داشته و امیدواریم که با امضای تفاهم نامه، شاهد تداوم همکاری های مشترک باشیم.
حسن نژاد تاکید کرد:فرهنگ سازی و اطلاع رسانی جامع و دقیق در این حوزه می تواند تاثیرات مثبتی در مقابله با کاهش و بحران آب در استان و سازگاری با بحران خشک سالی پیش بینی شده در سال آینده داشته باشد .
در ادامه این نشست، سهرابی مدیرکل آموزش و پرورش لرستان افزود : بحث مدیریت آب در تمام جنبه های مختلف زندگی تاثیر گذار بوده و مهمترین مسئله مدیریت مصرف، اصلاح الگوی کشت و درک درست و فهم کامل از مسئله و مدیریت کارآمد توام با تلاش است .
وی افزود : آموزش و پرورش یک بستر مناسب در اجرای طرح سواد آبی است و ارزیابی دقیق از وضعیت اجرای این طرح در سال های گذشته می تواند مبنای ارزیابی در اجرای این پروژه و تغییر الگوی مصرف باشد .
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه شهروندی که درست تربیت شود در تمامی مسائل خود را متعهد و مسئول می داند، تصریح کرد: همه سازمانها در کنار فعالیت اصلی خود یک ماموریت فرهنگی نیز دارند و باید در این راستا آموزش و پرورش را یاری کنند.
سهرابی اضافه کرد : از جمله موضوعات مدنظر در این تفاهمنامه، بهره گیری از توان، تجربیات، امکانات حضوری و مجازی و ظرفیتهای آموزشی و فرهنگی آموزش و پرورش برای آگاهی بخشی به کودکان و نوجوانان درباره ارزش آب و اهمیت مدیریت مصرف بهینه این نعمت الهی است.