به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای لرستان ، جعفربدری با بیان اینکه آب باید در لرستان مدیریت شود گفت : با اینکه استان لرستان بعد از استان های شمالی جزء پر باران ترین استانهای کشور است اما بحران آب در این استان تبدیل به معضل اجتماعی و آفتی شده است که این مهم نشان می دهد کاستی هایی در دستگاههای اجرایی وجود دارد .
مدیر کل دادگستری استان لرستان افزود : با توجه به بارندگی و منابع آب مناسب زیرزمینی و سطحی لرستان متاسفانه به درستی از آن بهره برداری نمی شود و دستگاه های اجرایی باید در زمینه های مختلف مصارف آب را مدیریت کنند و یکی از شیو ه های مدیریتی اجرای الگوی کشت است که در استان بدون برنامه ریزی است و مدیریت نشده است .
وی خاطرنشان کرد : طی چند سال گذشته اقدامات خوبی در زمینه سدسازی انجام شده بنابرین نیاز است برنامه ریزی مناسبی در زمینه مدیریت بحران آب استان صورت گیرد و با موتور تلمبه ها و چاه های غیر مجاز برخورد شود و از فراگیر شدن این نقصیه جلوگیری شود .
دبیر شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی لرستان گفت : دستگاه های اجرایی باید اطلاعات کافی در اختیار دادگستری قرار دهند تا سیاست گذاری لازم در این زمینه انجام شود و قانون برخورد با متخلفان همان قانون توزیع عادلانه آب است و نظر کارشناسان آب در زمینه رسیدگی به این مسایل کافی است .
بدری با اشاره به اینکه موتور تلمبه های غیر مجاز زیادی در مسیر رودخانه کشکان وجود دارد ، بیان کرد : جمع آوری این تاسیسات نیاز به دستور قضایی ندارد بنابرین نیروی انتظامی باید در این زمینه ورود پیدا کند تا از فاجعه زیست محیطی جلوگیری شود .