در جلسه مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مطرح شد:

اصلاح الگوی کشت مناسب با وضعیت منابع آبی استان

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای لرستان، در این جلسه که به میزبانی سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد، داریوش حسن نژاد مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان با اشاره به وضعیت منابع آبی استان اظهار داشت: در سال های اخیر کشت محصولات آب بر در استان افزایش یافته بطوریکه بدون توجه به میزان بارش ها و نزولات جوی و خشکسالی های پی در پی همچنان شاهد کشت محصولاتی مانند برنج، سیب زمینی چغندر و .. هستیم.
داریوش حسن نژاد تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی با  توجه به میزان تخصیص آب کشاورزی و تامین آب اعلام شده از سوی شرکت آب منطقه ای لرستان، الگوی کشت مناسب را مشخص و قبل از انجام کشت های بهاره و پاییزه به کشاورزان اعلام نماید .

وی با تاکید بر مدیریت مصرف آب افزود: اجرای طرح الگوی کشت اقدامی اساسی برای مدیریت بهینه مصرف منابع آب سطحی و زیر زمینی به شمار می آید که لازم است  علاوه بر سازمان جهاد کشاورزی و شرکت آب منطقه ای لرستان، سایر دستگاههای اجرایی نیز نسبت به اجرایی کردن آن اهتمام ویژه داشته باشند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز در خصوص یکپارچه سازی اراضی کشاورزی و حمایت‌های دولت از این طرح بیان داشت: وزارت جهاد کشاورزی مشوق‌های ویژه‌ای مانند اجرای سامانه‌های نوین آبیاری را برای کشاورزان در نظر گرفته است که دولت حداقل ۸۵ درصد از هزینه‌های آن را به صورت بلاعوض تامین می‌کند.

نامدار صیادی تاکید کرد: مسیر توسعه پایدار کشاورزی در استان با تکیه بردانش، اصلاح الگوی کشت وبا مشارکت نهاد های اجرایی و کشاورزان امکانپذیر خواهد شد.

کد خبر: 1664
  تاریخ خبر : 21 بهمن 1404
 5
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 84
  • بیشترین بازدید همزمان : 1160
  • بازدید امروز : 2,922
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 21,052,514
  • آخرین به روزرسانی : 21 بهمن 1404 12:19:05
  • شناسه IP شما : 216.73.216.20

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : خرم آباد – میدان 22 بهمن – بلوار ولیعصر – بالاتر از تقاطع 60 متری – شرکت آب منطقه ای لرستان
  • کدپستی : 6814993437
  • تلفن : 06633224023
  • فاکس : 06633208060
  • پست الکترونیکی : lsrw[at]lsrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا : 06633206020