به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای لرستان ، نادر مختاری معاون حفاظت و بهره برداری در راستای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی استان در کارگاه آموزشی که به میزبانی جهاد دانشگاهی و با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار گردید به بررسی تغیرات کمی و کیفی آب های زیرزمینی در دهه های گذشته پرداخت و اظهار کرد : در لرستان زندگی می کنیم که تولید کننده آب ، پرباران و در ردیف استانهای پر آب کشور هستیم .
مختاری درباره وضعیت آبهای زیرزمینی در استان و کشور اظهار کرد : 609 محدوده مطالعاتی در کشور وجود دارد که 302 مورد ممنوعه و ممنوعه بحرانی است و متاسفانه نه تنها میزان تغذیه و مصرف در این محدوده ها برابر نیست بلکه با کسری مخزن مواجه ایم .
معاون حفاظت و بهره برداری یادآور شد : دشت کوهدشت و رومشکان در سال های گذشته ممنوعه اعلام و متاسفانه پرت و افت آب به حدی رسیده بود که ممنوعه شدند و متاسفانه آب از بافت خاک کشیده شد و منجربه ممنوع شدن این دشت ها شده است .
مختاری گفت : کشت محصولات آب دوست از مشکلات اساسی استان است که بایستی الگوی کشت اطلاح شود و امسال درصد خیلی جزیی در حال مدیریت است .
در پایان دکتر ترابی محقق و عضو هیئت علمی دانشگاه بیان کرد : در حال حاضر 8 میلیارد متر مکعب آب شرب در کشور مصرف می شود که از این میزان 2/7 میلیارد متر مکعب معادل 90 درصد این آب تبدیل به فاظلاب شده و تنها 900 میلیون متر مکعب آن تصفیه می شود.