بازدید مدیرعامل آب منطقه ای لرستان در اولین روز کاری سال ۹۷ از سد ایوشان خرم آباد

به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای لرستان، رضا میرزایی در بازدید از سد ایوشان به خبرنگار ما گفت: حجم مخزن این سد ۵۲ میلیون متر مکعب است که در حال حاضر، ذخیره آب پشت این سد ۲۴ میلیون مترمکعب بوده و ۵۶ درصد حجم آن خالی است

به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای لرستان، رضا میرزایی در بازدید از سد ایوشان به خبرنگار ما گفت: حجم مخزن این سد ۵۲ میلیون متر مکعب است که در حال حاضر، ذخیره آب پشت این سد ۲۴ میلیون مترمکعب بوده و ۵۶ درصد حجم آن خالی است.

ایشان افزود: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی، روند بارش ها در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری کاهشی و از طرفی به علت افزایش دما و تبخیر شدید، جبران کمبود آب سد ایوشان در روزهای آینده غیرممکن است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان اظهار داشت: سد ایوشان یکی از سرشاخه‌های رودخانه کشکان است که به علت کاهش حدود ۳۳ درصدی بارش ها در استان، ۵۶ درصد حجم مخزن خالی ست و در سال ۹۷ آبی جهت رهاسازی بخش کشاورزی پایین دست ندارد.

میرزایی با ذکر اینکه رودخانه کشکان بحرانی ترین رودخانه لرستان است، اظهارداشت: رودخانه کشکان و سرشاخه‌های آن، ظرفیت کاشت محصولات آبدوست مثل برنج، هندوانه، سیب زمینی و همچنین کشت دوم در سال جاری را ندارد.

کد خبر: 413
  تاریخ خبر : 6 فروردین 1397
 2000
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 197
  • بیشترین بازدید همزمان : 485
  • بازدید امروز : 7,196
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 17,807,539
  • آخرین به روزرسانی : 25 فروردین 1404 13:09:05
  • شناسه IP شما : 18.218.103.193

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : خرم آباد – میدان 22 بهمن – بلوار ولیعصر – بالاتر از تقاطع 60 متری – شرکت آب منطقه ای لرستان
  • کدپستی : 6814993437
  • تلفن : 06633224023
  • فاکس : 06633208060
  • پست الکترونیکی : lsrw[at]lsrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا : 06633206020