به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای لرستان، داریوش حسننژاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در لرستان شش سد مخزنی به بهرهبرداری رسیدند و سد رودبار نیز که توسط شرکت آب نیرو اجرا شده است در صورت تکمیل شبکه پایاب آن بیش از ۷۰۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه هفت سد دیگر در حال ساخت در استان است، ادامه داد: همچنین مجوز تخصیص آب ۱۰ سد جدید اخذ شده و ضرورت دارد مطالعات آنها به روز رسانی شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان گفت: با توجه به کاهش شدید بارندگیها و خشک شدن رودخانه کشکان، این شرکت با تشکیل جلسات متعدد با جهاد کشاورزی، آبفا و شورای محافظت از منابع آب به این نتیجه رسید که برخورد جدی با برداشت غیرمجاز از منابع آب و همچنین اعمال مدیریت بهرهبرداری از سدهای موجود انجام پذیرد و جهاد کشاورزی نیز از کشت محصولات آبدوست جلوگیری کند.
حسننژاد با بیان اینکه برای مدیریت منابع آب استان، چاه غیرمجاز موجود پلمب و کنترل میزان بهرهبرداری از چاههای مجاز انجام شده است، اضافه کرد: همچنین برای جلوگیری از اضافه برداشتها بهره برداران را ملزم به نصب کنتور هوشمند بر روی چاهها کردهایم.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان با اشاره به اینکه یکی از راههای صرفهجویی و جلوگیری از مصرف بیرویه آب نصب کنتورهای هوشمند بر چاههای کشاورزی است، بیان کرد: شرکت آب منطقهای لرستان تاکنون ۱۳۷۸ دستگاه کنتور حجمی هوشمند بر روی چاههای استان نصب کرده و امسال نیز بنا دارد ۲۵۰ دستگاه را با اولویت چاههای کشاورزی دارای اضافه برداشت نصب کند.
حسن نژاد ادامه داد: بزرگترین مشکل در این بخش ناتوانی اغلب کشاورزان در خرید کنتور است که آب منطقهای استان با رایزنی با شرکتهای کنتورساز از طریق تقسط و اعطای تسهیلات بانکی اقدامات خوبی را انجام داده است.
وی عنوان کرد: شرکت آب منطقهای لرستان در قالب ۱۸ اکیپ به تعداد۴۵ نفراز هرگونه حفر چاه و بهرهبرداری غیرمجاز و بیش از حد جلوگیری کرده و اقدامات قانونی را در این راستا انجام میدهد.